Liknar åtminstone en socka.

Här kommer så en liten uppdatering av hur det går. Vi får väl skylla på det fina vädret att det inte har kommit ett knyst från mig på länge. Plus att jag har yngsta dottern hemma i exakt en vecka.

Jag har iallafall vevat på under veckan och åstadkommit något som nästan liknar en socka. Men… (det finns en hel massa men) det är inger riktig resår utan fusk varianten, det fanns en och annan tappad maska i hälen och på lite andra ställen. Så här ser den ut:

Första fusksockan

Första fusksockan

Vad som är svårt är att få till tyngderna rätt i häl och tå. Nu ser jag ändå vad som händer och när maskorna behöver mera tyngd, men det beror på att jag inte använder resårdelen än. När den kommer på blir den som ett lock och då bör jag se ännu sämre. Nu har jag fått en massa  tips från en epostlista som säger att det är under första delen av häl/tån som man behöver flytta tyngder ofta. Under andra halvan, när man ökar maskantalet igen, är det inte lika noga. Återstår att testa dessa råd!