När justerade du din resårbädd sist?

Ja, handen på hjärtat. När såg du till att alla avstånd är riktiga? Och att bäddarna verkligen är precis mitt för varandra. Det är inte så svårt att göra det heller. Om man bara vet hur och det är väl där haken är för de flesta av oss. Visst är det märkligt att detta inte står i instruktionsböckerna! Inte i någon av alla de ribbmanualer som passerat genom mina händer, och det börjar ju bli några stycken vid det här laget. När jag hade Silver Reed hittade jag info på nätet och har satt in i en pärm. Till Brother har jag försökt läsa i kursbrev från Metropolitan, men inte riktigt klurat ut hur man gör från de minst sagt mediokra bilderna. Men nu hade jag en video! Utmärkt. Titta hur man gör. Stäng av. Spring och gör samma sak på den egna resårbädden. Tillbaka till tvn och så nästa justering. Stäng av igen och tillbaka till resårbädden och utför. Klart.

Återstår och se om den stickar bättre. Jag har alltid haft bra tumme med resårbäddar ända sedan jag var riktig nybörjare. Jag har bara satt upp dem och så har de fungerat. Men det borde ju inte bli sämre av att man justerar dem. Den viktigaste justeringen är nog i sidled så att nålarna verkligen är mitt för varandra i P-läge. Annars blir det inte så bra när man sätter bädden i H-läge.