Resårbädden på plats

Titta! Resårbädden på plats. Visst var det så att fästena hade blivit förväxlade. Rätt kom tillbaka med posten idag och genast måste jag kasta mig över dem och sätta upp resårbädden. Lätt som en plätt var det med rätt fästen. Dessutom verkar den här resårbädden behöva väldigt lite justering. Nålarna sitter mitt för varandra respektive emellan helt perfekt från början.

Så tänkte jag prova. Först hittade jag några resårnålar som behövde bytas. Sen upptäckte jag att uppläggningskammens tänder är lite ojämna och därför var det inte enkelt att trä i ståltråden. Där gav jag upp för ikväll.

Jag knäppte på elektroniken också och konstaterade att Pe1-boxen fortfarande kom ihåg mönstret från helgen. Den är sannerligen inte senil. Jag har också fått tips om hur man tillverkar ett rengöringskort till Ec1 så att jag kan få bort läsningsfelet. Ett sådant kort ska jag försöka få till så fort som möjligt. Sen börjar det likna något. Snart kanske jag rent av kan sticka något!