Allt verkar fungera

Ja, faktiskt, allt verkar fungera bra nu med min ”nya” Silver Reed 860. Mönsterfelet som fanns hela tiden är borta. Jag gjorde ren EC1-boxen med en bit mellanlägg till broderimaskinen! Totaly Stable från Günterman. Fungerade hur bra som helst.

Se själva! Randen är borta. Härligt. PE1-boxen är allt annat än senil. Den har kommit ihåg mönstret i över en vecka och allt är frid och fröjd.

Jag var ju tvungen att prova resårbädden lite också. Uppläggningskammen har varit lite sne så i morse satte jag mig och fixade till tänderna så att det gick lätt att trä in ståltråden.

Gick hur bra som helst att sticka 1×1-resår. Men sen gillade den inte mönsterstickningen när jag flyttat maskorna till huvudbädden. Shetlandsgarnet kanske är lite tunnt.  Det felfria garnet ovanför är Plus, akrylgarn från mitt garnskåp. Betydligt mer lättstickat faktiskt. Har kvar lite spridda nystan från när barnen var små och jag stickade på LK-150.

Huvudsaken är att både resårbädd och mönstring fungerar. Att välja garn sen är ju en annan historia.