God Jul och Gott Nytt År!

Önskar alla läsare en riktigt god jul och ett gott nytt år med en fantastisk snögubbe jag hittat i en park här bredvid.

Det är inte helt lätt att förstå hur hög den där på den här bilden. Så jag ställde mig bredvid och fotade uppåt. Han är nog gott och väl 2 meter hög. Med ölburkar som knappar. Häromdagen hade han en ölburk som näsa men den har visst fallit av. Behöver jag berätta att det är studentbostäder i bakgrunden.

 

 

 

 

 

 

Här har det inte hänt så mycket på stickfronten mer än att jag skaffade en Silver link 6- kabel till min PE1-box. Jag insåg precis som förra gången att det inte är så lätt att rita mönster på mönsterkorten och få det rätt så jag beställde en likadan kabel jag hade förut av företaget i Holland. Förra gången hette den Silverlink 3 plus, men det hollänska företaget hade döpt om den till Silver link 6. Den har med en magnet så man kan använda datorn som stickledare. Jag har aldrig använt det och inte helller känt något större behov av att göra det, men prisskillnaden var inte så stor. Jag har testförtöver och det var lätt som en plätt. Vet inte om det är DesignaKnit 8 eller PE1-boxen som gjorde det lättare, men med den tidigare boxen och DesignaKnit 7 var det ett gräsligt joxande innan jag kom på att jag var tvungen att trycka enter  på ett sätt som inte var beskrivet. Det behövdes ett extra enter någonstans. Skönt att slippa oavsett vad det berodde på.