Sockor klara till VM-utmaningen

Fyra par sockor klara att sy ihop under VM i friidrott.

Fyra par sockor klara att sy ihop under VM i friidrott.

Detta ör det jag har åstadkommit under veckan som gått. Fyra par sockor. Nu återstår att sy ihop tån samt att fixa till x antal tappade maskor som finns på en del av sockorna. Vi får se hur det går.

Hindren har varit fler än vad jag tänkte mig. Först och främst har jag blivit förkyld vilket gör att jag haft lätt huvudvärk och halsont i flera dagar. Orken har inte riktigt räckt till. Sedan har sambon varit ordentligt sjuk så han är hemma över helgen, vilket inte var planerat. Nu har jag deklarerat att jag tänker sitta framför tvn och friidrotten ändå.

Det som ändå var kul att ta sig an den här utmaningen är att jag nog ändå stickat fler par sockor än vad jag skulle gjort annars. Beskrivningen sitter nu. Jag vet mycket bättre alla moment. Snart måste jag beställa mer garn!