Och snabbt blev sockorna färdiga

De fyra paren sockor är färdiga

De fyra paren sockor är färdiga

Det gick mycket snabbare än jag trodde att sy ihop och färdigställa de fyra paren sockor. Typiskt nybörjare att missbedömma tidsåtgången. Jag kan dock konstatera att det nog ändå var en nyttig övning, både att sticka sockorna och att sy ihop dem. Jag är nöjd med resultatet. Ett av paren har jag gjort till mig själv. Det är paret längst till vänster. De passar faktiskt på mina fötter så jag har lyckats i mina beräkningar, vilket också känns bra. De är stickade i ett sockgarn som heter Qualitas. Ett jättehärligt garn som ger smidiga tunna sockor.

Nu väntar nya utmaningar. Jag har fått smak för Knit-along och hoppat på en koftstickningsgrupp i Knitters Edge group på Yahoo. Jag har garn som jag skaffade i vintras. Det har inte blivit något av den koftan än eftersom min ”Frusna skuldra” hindrat mig från att sticka på mina andra stickmaskiner. Nu börjar axeln bli så pass mycket bättre att jag tänkte göra ett försök.