Ett måste för bokhyllan

Så har jag köpt ytterligare en bok till den redan överfulla bokhyllan. Men den här boken är nödvändig att äga! Britt-Marie Christofferssons Stickning- ett hantverk att utveckla.

En stickbok av Britt-Marie Christoffersson.

En stickbok av Britt-Marie Christoffersson.

Den bygger på hennes senaste utställning. Här finns massor med mönsterideér och en mall för tröja eller kofta. Den handlar visserligen om handstickning, men jag tycker att man får vädligt mycket inspiration även för maskinstickning. Färgerna, formerna och även en del metoder som går att göra med stickmaskin. En hel del mönster tror jag att man kan göra med Slip. Är det någon av er som använt slip någon gång?  Man får lust att sätta sig och sticka en massa provlappar! Finns det ingen som har gjort en liknande bok om maskinstickning? Den skulle jag vilja ha!