Ännu en stickmaskin i huset

Huvudbädd och resårbädd i väskan. Och en del av de tillbehör jag fick med.

Huvudbädd och resårbädd i väskan. Och en del av de tillbehör jag fick med.

Här ligger så mitt nyförvärv på golvet. Jag har varit på en nätt liten tur (154mil) över helgen och hämtat hem min nya (begagnade) stickmaskin. En Brother 970 med resårbädd 850, elektronisk färgväxlare, DesignaKnit och kabel för att koppla ihop stickmaskin och dator med mera. Den är i mycket bra skick och det ska bli så kul att få sätta igång att sticka på den och prova ut allt man kan göra med den också. Men det är mycket att lära. En maskin som är så elektronisk att man till och med måste starta ett program i databoxen för att få igång varvräknaren har nog en rätt rejäl startsträcka även om man är hemma på maskinstickning.

Tyvärr är det inte bara att smälla upp den nya maskinen. Jag måste plocka ner min gamla elektroniska maskin först. Dessutom fota den eftersom jag tänker sälja den. Jag kan inte behålla alla maskiner jag har dragit på mig.