En Jaguar(d) på blocket

Jag är en flitig läsare av blocket. Speciellt sökordet stickmaskin som fler av er säkert redan förstått. Ibland får man dra på smilbandet riktigt ordentligt som med den här annonsen:

Citerar vad där står eftersom den kommer att försvinna med tiden.

”Jaguardsläde till stickmaskin

YC-6 till silver reed.

Jag läste först jaquard utan att tänka, men sedan såg jag att det stod jaguard. Och så det där med släde… För den som inte vet kan jag berätta att YC-6 är en färgväxlare för dubbelbädd och enkelbädd. Mycket bra för övrigt men som släde är den nog mindre lämplig. Hon som säljer kan helt enkelt inte veta vad det är hon säljer.

En annan rolig annons såg jag för något år sedan. Stickmaskin säljes stod det. Och så var det ett foto….på en resårbädd. Man får innerligt hoppas att inte någon nybörjare i maskinstickning köpte.