Ränder och prickar

Här är ett Ufo som blivit färdigställt.

rand1

Nu undrar ni förstås varför det var ränder och prickar på min provlapp från förra inlägget också. Det beror på att detta mönster är ett utav de få jag själv knåpat ihop i DesignaKnit. Därför blev det övning i överföring till nya maskinen med dithörande provstickning. Koftan är stickad med min 580 och har blivit liggande i delar. Nu är den hopsydd och det återstår endast att leta reda på lite knappar. Garnet är diverse restgarner i akryl. Jag började sticka den här koftan i akt och mening att testa mönstret. Jag fick så väldigt stora mönsterfel första gången jag provade det här mönstret. Det visade sig vara jag som hade problem att rita tillräckligt svart på ett mönsterkort. Det var faktiskt därför jag skaffade DesignaKnit förra vintern. Sen fick jag ont i axeln och allt blev liggande.

Mönstereffekt med spegelvändning.

Mönstereffekt med spegelvändning.

På ryggen tryckte jag på knappen spegelvändning av mönstret. Det blev som ett nytt mönster. Rätt häftigt tycker jag.