Dan före dan före dan före dan…….

Än är det några dagar kvar till jul. Men inte hinner jag sticka färdigt det jag tänkt inte. Man måste ju ägna lite tid till att laga till lite gott också. Och så behöver man handla. Mat, men även en och annan klapp. Till nästa år ska jag skriva ut i almanackan att jag ska börja fixa julklappar i oktober. Tror ni att jag kommer ihåg det?

I veckan blev jag väldigt glad! Det kom ett stort brev som visade sig innehålla en bok.  Det var mycket nära att jag beställt den här boken på Adlibris dan innan.

Boken Sticka mössor vantar sockor!

Boken Sticka mössor vantar sockor!

Den kom från föreningen Sticka som tack för medverkan i VantEventet 20-22 november. När jag hörde att de efterlyste olika bidrag så var jag bara tvungen att bidra med en maskinstickad vante. Man måste ju hålla fanan högt och visa att det finns maskinstickare i föreningen och att man kan sticka vantar på stickmaskin.

Nu får bloggen ta lite julledigt, därför vill jag önska en riktigt God Jul till alla läsare!