Färdigsytt

Äntligen har jag gjort färdigt tröjan dottern skulle få förra julen. Om ni undrar varför jag inte vågade ge bort en ofärdig tröja den här julen också. Den här tröjan har japan-tema. Dottern var ju i Japan i somras. Den är sydd av en fleecefilt från IKEA. 39:- om jag minns rätt. Jättefin fleece. Muddtygerna hade jag i skåpet. Problemet är bara att jag kan ha den. Jag är visserligen inte jättestor på någon ledd, men dottern är smalare. Hon får prova och bestämma själv.

Framsida med några japanska tecken broderat på.

Framsida med några japanska tecken broderat på.

Och baksidan ser ut såhär:

Baksidan med broderi av en bambustam med lite löv.

Baksidan med broderi av en bambustam med lite löv.

Igår tog jag itu med några tygkassar. Dels behöver vi själva en till och sedan tänkte jag att svärdottern ska få en på sin födelsedag här i veckan. Modellen kommer från symamsell som ordnade en swap på sysidan.

Den är jättebra att packa mat i, skön att bära och miljövänlig. Bra allternativ till plastkassar.

Tygkasse med broderi.

Tygkasse med broderi.