Tårtfest hos Kullerbyttan

Tårtkalas hos Kullerbyttan med laktosfri prinsesstårta.

Tårtkalas hos Kullerbyttan med laktosfri prinsesstårta.

Igår firade vi Stickas femårsfest med tårta. Det var gott. Och så kunde jag äta den. Jag har tål inte mjölk och är inte bortskämd med att kunna äta tårta. Den här var laktosfri och då tål jag den bättre än om den är gjord på vanlig grädde fast det är proteinet jag inte tål. Märkligt, jag kan inte förklara det. Jag kan dock inte äta laktosfritt varje dag, men någon gång ibland går det bra.

Vi tittade också på en lustig rundstickare i plast som Eva har på sin skola. Den glömde jag att fota eftersom jag var så upptagen med att äta tårta och  att veva på stickaren. Jag har sökt efter någon bild på nätet, men inte fått tag på någon. Jag får återkomma om jag hittar en  bild.

Det är alltid väldigt kul med dessa träffa. Bara att träffa andra som vet vad man talar om är inspirerande har jag märkt. Jag känner mig lyckligt lottad som ändå har så nära att jag har möjlighet att åka på dessa träffar även om det tar sin tid att resa.