Titta vad jag har fått!

Jag har fått en Sunshineblogaward ! Tack snälla Eva!

The Sunshine Blog is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blog world. The rules for accepting the award are:

1. Put the logo on your blog or within your post.

2. Pass the award to 12 bloggers.

3. Link the nominees within your post.

4. Let them know they received this award by commenting on their blog.

5. Share the love and link to the person from whom you received this award.

En lite uppmuntran var precis vad jag behövde. Koftan jag tänkt sticka är fortfarande bara provlappar, fast jag har gjort mönster och allt klart har jag inte haft energi att börja sticka. Jag har åkt på lite bakslag med med min frusna skuldra, som jag trodde var bra. Det var helt låst i längre ner i skulderbladet vilket har lett  till en hel del huvudvärk. Dessutom har jag drabbats av ett ringande öra (på samma sida som den knäppa skuldran så min huvud-teori är att de hänger ihop tills motsattsen är bevisad). Det gör att jag inte sover så väldigt bra. Därav bristen på stickork antar jag.

Så nu till roligare saker. Vem ska jag skicka Sunshineawarden vidare till?

Surtanten som är en stor inspirationskälla. Caprifool som stickar sockor och färgar så underbart garn. Ludmilla who share so much knowledge on her blog,  Maskinstickning som hinner sticka fem gånger så mycket som jag hinner – alltid lika kul att se. Maskinstickat - hoppas du får ordning på stickrummet så att vi kan få se vad du gör.  Melanis skapelser – som visar sådant jag inte kan, nämligen virka. Nettes syverkstad – jag syr också.  Apriljox- som precis som jag är en maskinälskande mångsysslare. Knittermarie – du hann före mig med koftan! Carinas maskinstickning- Så mycke snyggt att titta på. Plus att jag kan få en massa bra råd! Knitting in August- my dear friend Cera who I find in almost every group I join on the internet. Sist men inte minst till min kära dotter i Skottland.