Glad Påsk

Servetter med broderade påskmotiv

Servetter med broderade påskmotiv

Efter en hel dags kämpande med datorn är jag äntligen igång med att brodera lite påskservetter till vår sedvanliga bjudning på påskdagen. Jag hade uppdaterat mitt broderiprogram med den påföljd att datorn vägrade att kännas vid symaskinens kortläsare. Stor suck. Som tur var har jag en snäll symaskinshandlare som lät mig komma in och använda deras dator och kortläsare.

Det är så praktiktiskt med broderimaskinen. Den sköter sig själv. Åtminstone ibland. Nu står den och broderar medan jag uppdaterar bloggen.

symaskin i färd med att brodera

symaskin i färd med att brodera

Himla praktiskt! Tänk om stickmaskinen var lika självgående. Men en motor är dyr så det blir inget av det. Koftstickningen fortsätter snart. Därefter jag har diverse planer på att sticka en bomullstunika i ett garn jag köpt från Surtanten. Jag tror det blir jättebra!

För övrigt kan jag berätta att mitt ringande öra troligen beror på en trummhinna som buktar innåt och det går att bota säger min husläkare. Fast det kan ta några månader.  Det gäller alltså bara att beväpna sig med tålamod!

GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ALLA MINA LÄSARE.