Färdig….nästan

Nästan färdig kofta.

Nästan färdig kofta.

Nu återstår bara att fästa massor med trådar, fixa knappar och sy ihop lite kanter bak. Men jag är inte helt nöjd. Det blev inte så bra med två olika bottenfärger.

Färgskillnad mellan ärm och resten

Färgskillnad mellan ärm och resten

Ibland bedrar snålheten visheten eller vad man brukar säga. Jag borde helt enkelt ha gått iväg och handlat en ny bottenfärg istället för att till varje pris använda det som fanns i skåpet. Hur mycket garn som helst men aldrig något som passar. Känns det igen?

Jag har fått tag på ett resårskydd till resårbädden! Jag hade nästan glömt hur trevligt det är. Det man stickar fastnar inte och man får ha sina ärmar i fred. Jag har alltid haft resårskydd till mina Silver Reed resårbäddar, men Brothern hade inga med. Jag har tvekat och tänkt att det nog var onödigt, men så slog jag till ändå när jag såg att Brothershoppen hade. Och det är jag mycket glad för.

Resårbädd med skydd.

Resårbädd med skydd.