Prenumeration

tre nummer av Machine Knitting Monthly

tre nummer av Machine Knitting Monthly

Efter moget övervägande och funderande bestämde jag mig för en prenumeration. Man kunde välja vilket nummer man skulle börja med. Eftersom det var april när jag gjorde det hela valde jag april och nu några veckor senare sitter jag med tre nummer, april, maj och juni som landade i brevlådan idag.  Mitt förhållande till den här tidningen är precis lika kluven som den har varit. Nej, jag tycker inte att den är väldigt bra, men det är den enda som är kvar här i europa. Sedan finns Knitwords i Kanada. Undrar om det inte får bli den nästa år? Den har jag haft en prenumeration på tidigare och inte heller varit kanonförtjust i. Men det var när jag hade en hålkortsmaskin och störde mig på att de amerikanska tidnignarna var så inriktade på elektroniska maskiner. Nu är ju inte det något problem längre.

Jag undrar när det ska komma en ny maskinstickningstidning? En bra! Så mycket sticktidningar som det kommit de senaste åren så kan man ju tycka att något litet om maskinstickning ändå vore möjligt att publicera.