Jag förstår inte….

Igårkväll var jag på träff med Kullerbyttan. Vi arbetade med DesignaKnit och jag som inte alls är bekväm med dethär programmet lärde mig en hel del. Trodde jag…. för när jag kommer hem och ska försöka göra samma sak fungerar det inte.

Jag har gjort ett ytmönster med två färger. När jag försöker spara säger den att det finns två kontrastfärger på första varvet. Det gör det inte! Inte så att jag ser iallafall. Jag har provat med att sätta ut bottenfärg och kontrastfärg med musknapparna enligt konstens alla regler och jag har varit inne i paletten och försökt sätta som man ska. Ingenting hjälper. HJÄLP hur gör man???

Nästa knäppa sak. När jag ska prova att ta fram en modell och integrera ett mönster så försvinner själva ytmönstret. Det gjorde det inte för Sara igår. Vad gör jag för fel.

Jag försökte få till en bild på mönster och felmedlenade men misslyckades med det också.  Så krångligt allting blir ibland.