En halv ny….

Srp 50 resårbädd

Srp 50 resårbädd

En nykomling i familjen! Inte en helt ny stickmaskin den här gången, men en halv. Så att jag har en fungerande resårbädd till min hålkortsmaskin. Tack Birgitta för att du räddade mig från att köpa en hel maskin med både huvudbädd och resårbädd. Jag har varit på god väg sista månaden. Varit svårt frestad av allehanda maskiner på blocket som hade med en resårbädd som jag ”behövde.” Nu har jag en komplett hålkortsmaskin med resårbädd, färgväxlare, spetssläde, ofungerande överföringsläde och avmaskingssläde. Det grämde mig en del att ha så mycket tillbehör men en ”halv” maskin. Nu behöver jag inte köpa något mer…….

Birgitta har också en spetssläde till en hålkorts- Silver Reed till salu på blocket.  Det är faktiskt den nyaste modellen LC 2 som finns att köpa ny. Om jag inte redan hade en hade jag köpt den också. Det är ett bra tillfälle för den som har en standard hålkortsmaskin från Silver Reed och vill komma över en spetssläde billigt. De är läskigt dyra att köpa nya.