En ny stickmaskin är påväg!

Ja, det är faktiskt sant. Jag har beställt ytterligare en stickmaskin! Vän av ordning, inklusive min sambo, utbrister säkert: ”Men en till, behövs verkligen det” Ja, den här är annorlunda. Det är en gammal renoverad sockmaskin. Det är en rundstickningsmaskin med resårbädd som man vevar. Ser ut såhär:

En sockstickmaskin

En sockstickmaskin

På den kan man sticka sockor i ett nafs har jag läst på nätet. När man kan förmodar jag. Det blir en hel del nytt att lära sig. Ni kommer garanterat att få höra om mina öden och äventyr med denna maskin. Den väntas hit i slutet av nästa vecka, om bussgods sköter sig. Så tills dess håller jag på att inventera mina sockgarner i förråden och titta på filmsnuttar på YouTube. Sök på Circular sock knitting machine där så kan ni få se dem ”in action”