Semester

Idag är det sista dagen på min semester och ni har inte hört mycket från mig på länge. I början av augusti var vi till Italien. Trevligt att komma iväg lite även om det inte var så varmt som det brukar vara där. Mer svensk sommar 22-26 grader. men det blev en del härligt bad.

utsikt från balkongen i Rimini.

utsikt från balkongen i Rimini.

Jag trodde att jag hade sparat ner en del strandbilder på datorn, men kan inte hitta dem. Ni går hålla tillgodo med utsikten från vår balkong som verkligen fick en att undra varför det alltid är så lustiga utsikter från balkonger utomlands. Bara för att komma till Malmö och mötas av denna utsikt från vårt hotellrum.

Utsikt från hotellrum  strax utanför Malmö.

Utsikt från hotellrum strax utanför Malmö.

Inte heller helt fantastisk.

Nå min semesterbok En värld utan slut var trevligt sällskap på stranden och igår läste jag ut den.

Den här veckan har vi ägnat åt att rensa förråd och köra ut kartonger till de två av mina barn som nu har lämnat studentliv och studenboende. Stickat? Nej, men jag har tänkt och projekterat en hängselklänning. Vi får väl se när jag orkar dra igång med den.