En hög med böcker…

Kurslitteratur

Kurslitteratur

En hög med böcker kom i veckan, men ingen har det minsta att göra med stickning eller något annat textil. Det är böcker till de två första kurserna i min masterutbildning i specialpedagogik. Det kommer att bli lite tystare än tidigare på bloggen. Med 100% jobb, nytt jobb 1:a oktober och studier på 50% så lär jag inte hinna med sådär väldigt mycket stickning. Kan tyckas en aning otaktiskt att börja en utbildning samtidigt som man byter jobb, men jag hade sökt utbildningen långt innan jag fick jobbet och visste inte hur mycket jag skulle få tillgodoräkna mig så därför blev det såhär. När man drar i en liten tåt för att få förändring får man plötslitg allt över sig på en gång. Men jag klagar inte. Det ska bli så kul. Jag har redan börjat läsa…..