Nytt kök

Nya köket

Nya köket

Såhär ser nya köket ut. Som ni ser fattas det lite skåpluckor nere till höger. De kommer lite efter. Lite småjusteringar återstår, men i princip är det klart. Idag har vi hållt på och packa upp och hitta nya platser till alla saker. Är det någon skillnad mot det gamla?

Såhär såg gamla köket ut.

Gamla köket

Gamla köket

Det syns inte helt bra på bilden, men en stor skillnad är att spis och diskmaskin har bytt plats med varandra. Och så slipper vi alla prylar ovanpå skåpen. Nya köket har fullhöjdsskåp som går ända upp i taket. De nya skåpen är också mycket djupare vilket gör att pajformar och pizzatallrikar går in. Det gjorde de inte förut.

Igår var första dagen på ny jobbet. Mycket nytt blir det och i natt var hjärnan i full gång med att försöka byta ut en uppsättning lösenord mot nya.  I tisdags blev jag avtackad på gamla jobbet. Med ett presentkort på Yll och Tyll. Underbart! Jag har redan varit där och klappat på garn och drömt om allt jag ska vilja sticka. Men jag ska vänte lite innan jag köper. Det är kul att ha något att se fram emot också.