Ny bok

Jag hittade en nyutkommen bok i veckan. Eller rättare sagt, en ny upplaga av en gammal bok som varit omöjlig att få tag på.

Boken Tvåändsstickat

Boken Tvåändsstickat

Jag har bara lånat den gamla på biblioteket så jag kan inte riktig säga hur de skiljer sig åt, men det står att den nya innehåller mer färg, lite nya beskrivningar och så finns Karin Kahnlund på bild och det gjorde hon säkert inte i den gamla upplagan.

Det finns ett långt avsnitt om tvåändstickningens historia som är väldigt intressant. Till det kommer en del fina vantmönster och tydliga bra bilder av tekniken för oss som behöver bli lite påminda. Är man det minsta intresserad av tvåändsstickning är den här boken ett måste för bokhyllan. Nu låter jag som  en annons, men bra är den.

Vet ni vad som är mystiskt. När jag beställde från Adlibris var den 10:- billigare än det pris som står idag.  Och det var inte så många dagar sedan jag köpte den. Satte de fel pris från början???