Puh! ur flera olika aspekter

Första Puh! Ni vet DesignaKnit!  Jag tänkte att jag skulle lägga in ett mönster jag vill sticka från en bok. Tar fram ytmönster och lyckas fixa färgerna så att de stämmer. Men tror ni att det går att rita ett enda dugg? Nej, förstås inte. Vad har jag glömt den här gången suckar jag. Inte så konstigt att jag ger upp och knappar in direkt i maskinen! Men jag vet ju att jag har ritat i DesignaKnit förut!

DesignaKnit igång och boken framför, men går det? nej

DesignaKnit igång och boken framför, men går det? nej

Andra Puh!  Aningen frustrerad över DesignaKnit så drog jag igång websidan för mina kurser och upptäckte att jag höll på att missa inlämningen i min kurs. Jag hade fått för mig att det var inlämning den 27 november men det var alltså idag, 21 november. Som tur är var allt färdigskrivet så det var bara att fixa framsida och sidfot och skicka in. Men jag känner mig fortfarande lätt skakad över att jag hade så dålig koll. Så det kanske var tur att DesignaKnit krånglade just ikväll.

Jag har drömt stickning, jag har letat garn till en kofta eller tröja där jag tänker ha rosmönstret från boken här ovan, jag har stickat kjolprov som nu hänger på tork i badrummet. Och jag har letat upp garn till ytterligare en kjol. Sen får vi se hur mycket det verkligen blir stickat. Jag har massor att göra fram till jul. Men sedan…..

Provlapp med klänypor.  Obs bilden är oskarp.

Provlapp med klänypor. Obs bilden är oskarp.

Bilden blev lite oskarp och när jag försökte fixa till det i datorn blev väggen bakom skarpare och skarpare. Men ni får hålla tillgodo. Kjolprovet hänger på tork med klänypor för att se hur det töjer sig. Lagom kul att sticka något knälångt som sedan växer.