Titta här!

Två nästan färdiga sockor

Två nästan färdiga sockor

Här har vi då en till! Av skaftet och resten av garnet som var kvar. Och den blev bra. Mycket tack vare det här häftet tror jag.

Ett häfte om att sticka sockor på Viktoria.

Ett häfte om att sticka sockor på Viktoria.

I den finns en utförlig beskrivning med bilder av hur man stickar. Mina egna anteckningar var inte tillräckligt detaljerade och det blev inte så bra att springa fram och tillbaka till datorn hela tiden för att kolla in beskrivningen på Ankis sida. Dessutom finns lite historia, som är kul att läsa och skötselråd med anvisningar om var man ska olja, som är nyttigt att läsa. Häftet finns till salu på Lena Hanarps sida. Det heter Kurs i sockstickning på antik sockmaskin, inte att förväxla med Lärbok som är den gamla instruktionsboken.