En padda

En KG-släde

En KG-släde

Efter en hel del letande har jag nu skaffat mig en egen padda. En KG-släde. Det är inte den senaste modellen utan en KG 89II, men den ska passa till min maskin. Man behöver göra en del justeringar som jag nog ska komma underfund med med tiden hoppas jag. Den här paddan kommer från Finland där min säljare köpt den ny i en affär där den stått på en hylla väldigt länge. Sedan använde hon den inte så mycket utan bestämde sig för att sälja. Det här ska bli kul att prova! När jag nu ska hinna det kan man fundera över, men det ska väl bli någon råd med det också.

Jag har varit och hälsat på min yngsta dotter i Skottland och hade tänkt lägga ut lite bilder och berätta om resan här på bloggen. Det får komma senare i veckan. Jag kan bara berätta att där var det vår, sol och varmt!