Paddan rör sig….

Paddan försöker lägga upp.

Paddan försöker lägga upp.

Efter mycket kämpande har jag nu kommit så långt som att Paddan rör sig över nålbädden!  Det har varit många vändor i det tysta här. Hasse på brothershoppen ryckte föstås in och hjälpte till. Det är inte lätt det här med vad som fungerar med vad.  Igår var Paddan som död fast jag gjorde som det stod i instruktionsboken, men den glömde att nämna att Paddan ville ha garn i sig för att överhuvudtaget röra sig framåt.  Så nu var det dags för uppläggning. Gick inte helt bra.

en uppläggning full med hål.

en uppläggning full med hål.

Rätt var det var stannade Paddan. Sedan gick den igång igen när man tryckte igång den och så stopp igen. Så höll vi på hela varvet ut.  Vad jag kan se nu är att den inte har lagt upp på alla nålar. Ibland är en eller flera nålar överhoppade. På ett ställe trasslade garnet in sig i g-nålen så jag fick klippa med sax för det satt som berg. Vad gör jag för fel??? Snälla ni som har en KG hjälp mig!