Morsdag på skottska

I storbrittanien firar de mors dag första söndagen i april, vilket i år inföll i söndags, den 3:e april. Min dotter i Skottland brukar skicka någon liten hälsning då, men i år har hon överträffat sig själv. Det kom ett mjukt litet brev till mig och i det fanns dessa fantastiska tekanne-trosor.

trosor med tekonnor på.

trosor med tekonnor på.

Jag är känd för mitt omåttliga tedrickande. Åtminstone var jag det förr. Jag kunde stjälpa i mig hur många liter som helst på en dag. Nu har magen i viss mån satt stopp för det, men jag gör  vad jag kan fortfarande. Mina barn är uppvuxna med mina tekannor under huvor och mina tekoppar med te överallt.

Här är några andrka saker på temat te.

Andra te-prylar

Andra te-prylar

Tekanneväskan hittade min äldsta dotter i London. När jag fick se den blev jag störtförälskad och alla som känner mig vet att jag inte brukar bli det i handväskor, men den här är helt obetalbar tycker jag. Så jag fick den. Till och med en liten tepåse har den. Det är knäppet. Den brukar väcka viss förundran när jag använder den.

Den blå-röda lilla saken bredvid är en stickad muggvärmare som min yngsta dotter hittade på en julmarknad någonstans i Skottland. Man knäpper den om muggen och så ska den hjälpa till att hålla teet varmt. Så gudomligt opraktiskt så bara en britt kan komma på något sådant.  Men rolig och så är den ju stickad också.

Nu ska jag gå och fylla på tekoppen.