En försumlig bloggskribent…

funderar på att åtminstone ge er lite av allt jag tänkt lägga in sedan i påskas. Så håll till godo. Några hollänska tulpaner.

vackra tulpaner

vackra tulpaner

I veckan som gick var jag på tjänsteresa till Oslo i Norge. Förstås osäkert in i det sista om flyget skulle gå för askan, men vi kom både dit och hem i god ordning. Naturligtvis rymde jag in i en bokhandel när tillfälle gavs och hittade den här boken:

En norsk stickbok

En norsk stickbok

Den är mycket inspirerande och jag har redan hittat flera saker jag skulle vilja sticka. Bland annat koftan på framsidan. Den norska mönsterskatten lämpar sig mycket bra för maskinstickning och här finns massor att ösa ur. Både traditionella mönster och nyare.

Snart är det sommar och det är inte utan att jag ser fram emot det. Och jag hoppas att jag kommer att hinna sy och sticka lite. Nu återstår bara en sista slutuppgift i en kurs så någon gång veckan innan midsommar ska alla kurser och inlämningar vara klara. Fram till dess kommer det fortsatt att vara lite tyst här misstänker jag.