Moskva

Det är inte helt lätt att lite kort berätta om en resa som nog mer är åtminstone fem skilda resor i en, men jag gör ett försök. Och delar upp det i bitar. Jag har tagit en väldans massa kort med min nya kamera också så det är också lite jobb där med att sålla och hitta representativa bilder.

Moskva

Moskva är inte min favoritstad. En massa stora gator där svarta bilar med partipampar susade fram för inte så länge sedan. Nu susar det fram en massa privatbilar uppblandat med partipamparnas bilar. Höga hus som står rakt upp, inte så mycket stadskänsla alls. Arkitekturen och gatuplaneringen har inte ändrats så mycket och den är inte fantastisk tycker jag.

Vi besökte Röda torget, Kreml och tog en tur på Moskvafloden.

Goda soppor, men jag fick emellanåt lite märkliga måltider därför att de helt enkelt plockade bort det som innehöll mjölk (som jag inte tål). Som den här lunchen bestående av enbart potatis. Bästa maten fick jag på Hard Rock café Moskva.

Moskav1

Moskva2

Moskva3

Moskva4

Moskva5